Lifestyle

Uitgaan in Antwerpen

Antwerpen is een geweldige stad. Er valt van alles te beleven. Zo kun je er genieten van de gastronomie, architectuur, cultuur en de vele winkels. Gaat de zon onder en breekt de nacht aan, dan komt Antwerpen nog meer tot leven. Deze stad heeft namelijk een bruisend nachtleven. Er zijn verschillende clubs waar je uit kunt gaan met vrienden. Wil jij tips over hoe je jouw nacht uit in Antwerpen onvergetelijk kunt maken?

De leukste clubs in Antwerpen

Wil jij eens flink dansen? Verzamel dan je vrienden en ga los in de club. In Antwerpen zijn er genoeg uitgaansgelegenheden. Een echte aanrader is Barok Antwerpen. De bar is hier extra mooi, omdat de muur hierachter een enorme wand is met allerlei drankflessen die met felle kleuren belicht worden. The Villa Antwerp is ook een ontzettend gave club. Hier beleef je een echt exclusief avondje. The Villa is namelijk een unieke combinatie van een restaurant, club en patio. Zo kun je eerst luxe dineren met jouw vriendengroep voordat en de drank rijkelijk vloeit en de voetjes van de vloer gaan. Let natuurlijk wel op je drankgebruik. Wil jij weten of jouw alcohol inname nog gezond is? Doe dan een alcoholisme test

Uitgaan in de kroeg

Houd jij van dansen, maar vind je het ook fijn als je soms even kunt zitten? Dan is het een goed idee om uit te gaan in de kroeg. De stad Antwerpen leent zich hier uitstekend voor. In het oude stadscentrum zijn er talloze kroegen te vinden. Ben je op zoek naar drukbezochte barretjes, ga dan naar de Grote Markt. Geniet ook van de heerlijke speciaalbiertjes die door de kroegen geserveerd worden. Denk bijvoorbeeld aan Duvel en Trappe. Het is misschien ook leuk om te weten dat je bij de Grote Markt ook uit kunt gaan in de buitenlucht. Het is namelijk mogelijk om een Belgische biertour te maken. Samen met je vrienden fiets je zo door Antwerpen, terwijl je biertjes aan de lopende band drinkt.

Bezoek een jazzcafé 

De meeste mensen denken niet direct aan een jazzcafé als ze uitgaan. Toch is dit ontzettend leuk. Je vindt hier namelijk een combinatie van drankjes en livemuziek. De barman staat altijd voor je klaar om heerlijke cocktails te maken of biertjes te tappen. Vervolgens kies je een tafeltje met het beste uitzicht op de band die speelt. Ben jij iemand die liever actief gaat dansen? Dat kan natuurlijk ook in een jazzcafé. In Antwerpen vind je verschillende jazzcafés. Ga bijvoorbeeld langs bij Jazzcafé de Muze als je houdt van livemuziek en drankjes. 

Laat een antwoord achter