Algemeen

Origineel cadeau voor mannen kopen? Dit zijn de beste tips!

Het vinden van een leuk en origineel cadeau is voor veel mensen een uitdaging. Zeker wanneer het om een cadeau voor mannen gaat! Waar je bij vrouwen – als je het echt even niet weet – wegkomt met een verzorgingsset of een cadeaubon voor een spa, is dit voor mannen een stuk lastiger. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de man die eigenlijk alles al heeft? Kun je hierbij wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Originele cadeaus voor mannen 

Het vinden van een leuk, origineel cadeau voor mannen lijkt soms wel mission impossible! Zeker wanneer hij eigenlijk alles al heeft en je alle cadeaus al een keer gehad hebt; horloges, schoenen, sokken, een nachtje weg, bier, whiskey, geluidssystemen, gadgets… Want, wat blijft er dan nog over? Het antwoord is simpel: geef hem een leuke belevenis cadeau! Hieronder lees je een aantal van de leukste belevenissen waar je de mannen in je leven vast en zeker blij mee maakt:

  1. Bierproeverij

Op zoek naar een leuk cadeau voor een ware bierfanaat? Geef hem dan een bierproeverij cadeau! Je kunt hem een bierproeverij cadeau geven om samen met een aantal vrienden (en/of met jou) te doen bij een bierbrouwerij. Hier kan hij dan een rondleiding krijgen, het brouwproces ontdekken en proeven van de lekkerste biertjes.

  1. Rijden in een luxe sportwagen

Houdt de man in je leven echt van auto’s? Hoe tof is het dan om hem de kans te geven om in zijn droomauto te rijden? Je kunt een luxe sportwagen huren en hem hiermee laten rijden door Nederland of een stuk laten toeren door Duitsland. Of je nu gaat voor een Lamborghini huren, een ferrari huren of het huren van een andere luxe sportauto, het is hoe dan ook een belevenis die hij nooit meer zal vergeten! 

  1. Vliegen in een helikopter

Een andere toffe belevenis die je cadeau kunt doen aan de mannen in je leven, is het vliegen in een helikopter. Je kunt bij verschillende partijen een rondvlucht met een helikopter afnemen en sommige aanbieders geven je zelfs de mogelijkheid om zelf (een klein stukje) te vliegen! Hoe gaaf is dat?! 

  1. (Indoor) skydiven 

Op zoek naar een cadeau voor een ware adrenaline junkie? Dan is (indoor) skydiven hét geschenk voor hem. Of het nu gaat om een indoor jump (iets vriendelijker voor je portemonnee) of daadwerkelijk een sprong wagen uit het vliegtuig (met instructeur), de man die houdt van avontuur is je vast en zeker dankbaar voor deze ervaring die hem zijn gehele leven bij zal blijven. 

Laat een antwoord achter